Begynner å nærme seg flytid igjen

Det begynner å bli litt fremdrift på reperasjonen av helikopteret nå. Og det er bra, for våren er godt i gang og sommer på vei innover. Det er den absolutt beste tiden på året å fly helikopter, så jeg kommer til å jobbe ekstra hardt for at maskinen er i god stand i løpet av kort tid. Det har gått en del penger på dette, men en hobby er en hobby! Og når den hobbyen står meg så nært hjertet, er det penger som er vel brukt i mine øyne.

Drøm fra jeg var liten
Å snakke om helikopter kunne jeg i utgangspunktet gjort hele tiden. Helt siden jeg fikk min første tur i min barndom, har jeg vært hektet. Det er et forholdsvist lite miljø her i Asker som har den samme interessen for flyging, men vi treffes ofte. Og da er det den samme historien som ofte gjentar seg med en tur i barndommen som tente gleden på alle plugger. Vi er nok litt av en gjeng når vi samles tror jeg, med høy stemning og entusiastiske diskusjoner om hvilket helikopter som er best! Vi blir naturlig nok aldri enige, og diskusjonene kan nok vare i enda flere timer om vi ikke hadde familie som vil ha oss hjem i skapelig tid.

Selv håper jeg også med denne bloggen og ikke bare dele min egen interesse for «choppere», men også håper jeg å inspirere andre til å ta opp denne flotte hobbyen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *