En uke etter 17 mai

Hei!

Nå har det vært litt over en uke siden 17. mai. Nå føles det som om all fest har begynt å roe ned. For meg var det som vanlig å ta en tur i helikopteret med min familie. Det har blitt en tradisjon for oss.
Jeg kan ikke forestille meg en bedre måte å feire vårt vakre land enn å se den ovenfra.

Middag med venner
I helgen som var så vi tok en tur til Trondheim og møtt opp Erik og Ingvild i sitt nye hus. Siden vi tok toget dit, så det var også en tur med trikken opp i fjellet for å komme hjem til dem. Det var nesten siste stopp vi hoppet av på, i området Ugla. Virkelig en hyggelig boligområde med nærhet til skoler og natur. Det vil være perfekt når lille Arvid vokser opp.

Ingvild og jeg fikk fanget opp i å snakke om online shopping fordi de hadde nettopp kjøpt sine kontinentalesenger fra Trademax.no, samme butikken jeg kjøpte møblene våre i fjor. Hun var også svært fornøyd med hele opplegget, både fra kjøp til levering, og det var veldig hyggelig senger de hadde kjøpt – både til seg selv og til Arvid.

Jeg var litt ivrige etter å kjøpe ny seng selv da jeg prøvde å bo en stund i deres 🙂

Trondheim

Trondheim.


En tur til Mo i Rana
I sommer har vi planlagt et helikopter turen opp til vakre Nord-Norge, Mo i Rana. Min kone har en del av sin familie der så vi tenkte kanskje tilbringe en uke av ferien vår der sammen med de.

Jeg har sett litt på hva du kan finne på der og har satt sammen en liten liste over aktiviteter. Hvis du – mine lesere – har noen flere gode ideer ville jeg være veldig takknemlig for alle mulige forslag.

  • En tur til Polarsirkelen Golf
  • Trimaktiviteter i Revelneset hiking trail
  • Leie en båt i Moskjæran Marina
  • En dag i området rundt Marmorslottet

Det ville være morsomt å kunne ta konens familie på litt moro. De bruker ikke unna seg på ting på grunn av begrenset økonomi, og det ville derfor være flott om vi kunne få gi tilbake litt av alt de har gjort for oss gjennom årene.

Mo i Rana

Mo i Rana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *