Fotballbane i hagen

Jeg liker å trene fotball noen ganger. Derfor har jeg satt opp en liten fotballbane i hagen utenfor huset.

Gode forhold er viktig når man skal trene skikkelig. Da er vel ingenting bedre enn å ha et lite anlegg på egen eiendom.

Liten bane
Det er selvsagt ikke plass til noen stor bane på vår eiendom. Vi har en ganske vanlig tomt, og det er derfor begrenset hvor mye vi har plass til. Likevel fikk jeg plass til en veldig liten bane som passer godt for opptil fem personer. Dette er egentlig alt jeg trenger for å gjennomføre det jeg planlegger. Da er det nok til at hele kompisgjengen kan komme å spille fotball i hagen. I tillegg får jeg selv utført treningsøkter der gjennom tekniske øvelser eller intervalltrening.

Billig tiltak
Det er overraskende billig å få sin egen fotballbane. Siden vi allerede har gress på bakken så trengte jeg bare målene. Disse fant jeg billig på Finn.no, og det var slik sett nesten ingen kostnader med å gjøre klar banen. Det tok litt tid å markere gresset, men dette var det eneste som måtte gjøres. Etterpå var det bare å gå ut på banen for å teste ut forholdene. Allerede samme dag var vi en gjeng som spilte i hagen. Dette ble en stor suksess, og noe vi helt kommer til å fortsette med fremover.

Det er deilig å kunne gjennomføre treningen uten å forlate eiendommen. Flere burde uten tvil prøve å føre opp sin egen fotballbane i hagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *