Halloween fest i pilotklubben

Nå er det snart Halloweenog vi har tenkt å organisere en fest på pilotklubben for alle medlemmer og deres familier. Vi har en veldig god lokal selv om det ikke er den mest moderne kanskje, men vi trodde vi kunne gjøre noen små ting bare før Halloween for å gran opp utseendet litt. Det trenger ikke noen store saker fordi det er fortsatt en veldig uoffisiell fest, men jeg har tatt på meg ansvaret for å holde det hele sammen.

Sted å spise mat på
Hva vi kan ha følt var mest presserende vær å løse plass og steder å spise på. Vi har tenkt å invitere til en form av tapas, men med mat som skal ha forskjellige skrekktemaer. Vi har utarbeidet en liste der alle fikk til å komme opp med forslag, så nedenfor er noen av de tingene vi har planlagt for menyen:

  • Bloody pølse fingre
  • Olive Eye
  • Gooey popcorn
  • Mask suppe

Vi har imidlertid lite begrenset med plass til å stille ut all maten og servise på, så vi satt sammen penger til å kjøpe to nye spisebord. Jeg fikk umiddelbart tips å sjekke på www.trademax.no fra flere i klubben som hadde god erfaring med å ha handlet der – så jeg har valgt to bord nå som jeg har bestilt hjem. De vil bli levert direkte til klubben i løpet av neste uke, så vi har tid til å gjøre alt for partiet på forhånd.

 
Dessuten vil vi gjerne at alle skal kle seg ut som noe, også har vi også bestemt at det skal være alkoholfritt i klubben. Delvis er det fordi mange bringer sine barn, men også for å eliminere muligheten for at noen ville være full, og sett om å prøve å fly et helikopter. Vi ønsker ikke at det skal være noen risiko i det hele tatt, men håper å ha en morsom og spennende fest sammen uten alkohol rett og slett.

 
Stille på hjemmefronten
Akkurat nå har jeg ikke hatt så mye prosjekter å bli involvert med hjemme, så det var veldig gøy å arrangere noen for klubben. Det setter den annen side et lite frø som fortsatt vokser og jeg føler at det ville være morsomt å gjøre noe hjemme nå også. Vi får se hva tid og penger kan være nok for fremover 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *