Helikopterflyging og oppussing i kjelleren

Det har vært en utrolig flott sommer, og det er litt kjedelig å se at høsten for alvor har satt inn støtet sitt nå. Jeg fikk helikopteret mitt klart i juni, og har brukt de siste månedene på å komme meg opp i luften så ofte jeg kan. Det å ha sitt eget helikopter gjør deg raskt til en populær mann blant øvrige familiemedlemmer og venner, og jeg har så ofte det har latt seg gjøre latt de sitte på.

For en som ikke har flydd i helikopter før og er vant med følelsen, er det enkle ting man kan gjøre for å gi følelsen av at man sitter i en berg og dalbane. Veldig populære manøvrer hos noen, og kanskje ikke helt like populært hos andre litt smånervøse venner. Men alt i alt tror jeg alle som har sittet på har kost seg veldig, og noen har til og med snakket om å ta helikoptersertifikat. Helikoptermiljøet er veldig lite, så det er alltid moro om man kan være med på å øke interessen i lokalmilljøet. Jo flere jo bedre, sier jeg!

Nytt kjellergulv er blitt lagt

Foruten helikopterturer har det vært en ganske rolig sommer. Jeg har endelig fått en god del fri fra jobben, og har kunnet nyte lange late dager på terrassen. Men helt på latsiden kan jeg ikke si å ha vært, da jeg har lagt et nytt gulv i kjellerstuen. Jeg endte opp med et tregulv herfra, og jeg har vært storfornøyd med kvaliteten og hvordan sluttresultatet har blitt.

tregulv

Tregulvet 🙂

Jeg vurderte noen andre gulvtyper, men jeg er kanskje litt gammeldags av meg og synes et gulv alltid blir finest i tre. Det gir rommet en litt mykere følelse, og det passer godt til veggene.

Arbeidet tok jeg og en venn av meg av. Jeg lovet han en helikoptertur om han hjalp til, og jeg tror han var godt fornøyd med byttehandelen. Han er også på lik linje med meg glad i litt fysisk arbeid, og klarer heller ikke å sitte i ro så veldig lenge. Så da ble det et perfekt partnerskap.

Kjellerstuen er nå blitt akkurat som vi ønsker den, og kronen på verket blir å kjøpe inn en prosjektor for å se filmer. Vi har jo nå 3 små barn som alle er glad i å se på en film, så det kommer til å bli et flott samlingspunkt for familien i tiden fremover tenker jeg. Det å ha noen faste rutiner, som å lage hjemmelaget pizza og se en film sammen på en fredagskveld, er noe jeg tror er viktig for familier i dag. Alle er i tidsklemmen, og det er lett å miste kvalitetstid med de nære rundt en. Så å sette opp faste ting man gjør i løpet av uken gjør det enklere å sørge for at alle tilbringer god tid med hverandre. Det er jo ikke noen grunn til å jobbe så hardt, om man ikke kan nyte litt av de fordelene jobben gir. Så forhåpentligvis blir barna såpass glad i kjellerstuen at de fortsatt vil synes det er gøy å se på film med foreldrene når de når tenårene! Om ikke filminteressen blir lik, så merker jeg i hvert fall på barna mine at de også er blitt veldig glad i flyging. Så når de blir gamle nok, og om de selv vil, så skal jeg legge alt til rette for at de også kan få helikopterlappen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *