Helikopterklubben fyller 50 år

Den lokale helikopterklubben fyller 50 år på tirsdag. Da er alt klart for en stor fest på klubbhuset med mange venner.

I mitt område er det heldigvis mange som har interesse for helikopter. Alle er organisert i samme klubb, og deltar derfor på mange arrangementer sammen.

Store forhåpninger
Jeg har stor tro på at vi kommer til å ha det veldig trivelig på tirsdag kveld. Planen er at det hele skal starte med kakeservering og taler. Etterpå vil festen forhåpentligvis ta seg opp noen hakk. Da blir det første en runde med vin før vi får servert andre drikkevarer. Festene i klubben pleier å vare til langt på natt, og det er bare å regne med at dette også vil være tilfellet med jubileumsfeiringen.

Mange gode venner
Det beste med å være med i klubben er at det er så mange trivelige folk der. Jeg har alltid noen å snakke med, og alle har samme interesse. Det er noe helt spesielt med å kunne omgås folk som man har så mye til felles med. Det skjer aldri at jeg kjeder meg når jeg er med på et arrangement der.

Jeg gleder meg virkelig til at kvelden skal komme. Det føles som om denne typen ting skjer altfor sjelden for tiden. Det er bare å krysse fingrene for at denne festen vil føre til enda mer aktivitet i klubben i ettertid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *