Nå kan sommeren komme!

Trademax hagemøblerJeg nevnte tidligere hvor fint det er begynt å bli i Asker nå. Den absolutt beste tiden på året, spør du meg, er rett før sommeren tar over, og det begynner å spire og gro over alt. En helt herlig tid! Det har også gjort at jeg har begynt å sette ting i stand ute for å ta imot det varme været med åpne armer. Jeg har kjøpt meg noen nye hagemøbler, og etter mye fram og tilbake endte jeg opp med å kjøpe en Jakarta Loungegruppe. Den brune fargen kommer til å passe helt perfekt til husfargen og stedet de kommer til å bli plassert, og jeg gleder meg stort til å invitere venneg og bekjente på grillmiddag ute i hagen.

God nettbutikk
Jeg var litt skeptisk til å bestille det som er ganske store varer på nettet, men det var absolutt ingen grunn til bekymring. Og hele prosessen var faktisk veldig mye bedre enn det å gå i en fysisk butikk selv. Alle varene kom direkte på døren til meg, og siden de som leverte hadde litt ekstra tid, hjalp de meg også med utpakkingen, slik at jeg fikk se at alt var med. Utrolig god service og jeg kommer nok absolutt til å benytte meg av Trademax igjen neste gang det er noen innkjøp som skal gjøres.

Tipper det må være god butikk å selge utendørsvarer nå når det er så flott vær, og alle tenker at sommeren er rett rundt hjørnet. Man kan nesten se det på folk i gata at været har bedret seg betraktelig i det siste. Folk er smilende og glade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *