Nye problemer med helikopteret

I dag hadde jeg for andre gang på kort tid problemer med helikopteret. Da merker man fort at man begynner å bli lei.

Det er ikke alle problemer med et helikopter som det er enkelt å ordne. Dette var dessverre tilfellet da jeg i dag oppdaget nye feil med motoren.

Store utfordringer
Jeg forsøkte først å reparere motoren selv til ingen nytte. Det viste seg dessverre raskt at problemet var alt for komplisert til at jeg kunne fikse det på egenhånd. Derfor måtte jeg bite i det sure eplet og ringe etter hjelp. Det endte til slutt med at jeg fikk en avtale om å komme til et verksted som skulle undersøke helikopteret.

Lang tid
Når de så nærmere på helikopteret så fant de raskt ut at det var store mangler ved motoren. Alt tyder dessverre på at arbeidet nå kommer til å ta svært lang tid. Dette innebærer at jeg blir uten helikopter i en lang periode. I tillegg er det veldig kjedelig at dette skal bli en så stor kostnad. Det er selvsagt ikke billig å reparere på et slikt verksted. Regningen blir ikke akkurat mindre av at jobben er så tidkrevende heller.

Det virker nesten som problemene aldri tar slutt for tiden. Hver gang jeg har fikset helikopteret så er det liksom et nytt problem som oppstår. Dette blir selvsagt veldig slitsomt i lengden, og ikke billig heller. Jeg krysser derfor fingrene for at denne reparasjonen skal løse problemene en gang for alle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *