Om Bergen Helikopter

Jeg er en vanlig mann i 40-årene med en livslang interesse for helikopter. Mitt navn er Hans Bergen, og jeg er bosatt i Asker. Siden det finnes så lite informasjon om temaet på norsk så fikk jeg lyst til å starte en blogg.

Her på bloggen vil jeg skrive mye om ulike aspekter ved helikopterinteressen. I tillegg kommer jeg til å omtale mitt eget liv og andre interesser jeg har.

Helikopter

Det er selvsagt hovedinteressen som kommer til å være mest i fokus. Jeg eier selv et eget helikopter, og har landingsplass i hagen. Jeg elsker å fly av sted til nye destinasjoner så ofte jeg kan. Ofte er det snakk om kveldsturen som jeg tar etter arbeid på hverdager. Disse varer gjerne opptil noen timer. I tillegg vil jeg omtale nye typer helikoptere, og ting som skjer innenfor dette feltet. Det er mye spennende å få med seg rundt dette temaet, og jeg vil derfor forsøke å publisere så mye imformasjon som mulig.

Personlig liv

Venner og familie har lenge utfordret meg til å begynne å blogge. De ønsker i hovedsak å lese om det som skjer i livet mitt. Derfor vil jeg også dele personlige ting her på nettsiden. Jeg mener ikke at det er en motsetning mellom å være en nøytral informasjonskile om helikopter, og det å skrive om min egen hverdag. Forhåpentligvis kan denne kombinasjonen bli på ekstra spenning både for de nærmeste og andre lesere.

Andre interesser

Mine to andre hovedinteresser er trening og dekorering av hjemmet. Disse aktivitetene er fine å ha når jeg ikke holder på med helikopteret. Det er godt å holde seg i form, og virkelig kjenne at man får brukt kroppen. Jeg liker å trene allsidig, og forsøker å variere treningsformen så mye som mulig. I tillegg elsker jeg å dekorere huset, og finne nye interiørtips på nett. Jeg liker at det ser bra rundt meg og er villig til å legge ned en innsats for at dette skal være tilfellet. De siste årene har jeg stadig brukt mer tid på denne hobbyen. Det er utrolig fascinerende å se hvordan et rom endrer seg når man virkelig dekorerer på nytt.

Bloggen gjennomgår for tiden en omfattende utviklingsprosess. Derfor er det mye som skal på plass før jeg virkelig begynner å føle at konseptet er helt klart. Om noen har innspill til hva som kan være med på bloggen så blir jeg alltid glad for å høre fra vedkommende.