På tide med litt vedlikeholdsarbeid

Nå når helikopteret er satt på bakken for en stund gir det meg tid til å ta fatt på andre ting som jeg henger litt bakpå med. Spesielt er det hagearbeid og forskjellig vedlikehold på huset som jeg tenker på. Å drive med helikopter er en altoppslukende interesse som tar veldig mye tid i perioder, så det er veldig lett å glemme at det er andre ting som det også må vies tid til. Med andre ord er det nå på høy tid å fikse litt rundt boligen vår. Vi har en grei størrelse på tomten vår, så det er ikke vanskelig å finne noe som må bli gjort.

Nytt innkjøp
I tråd med at ting skal fikses har jeg også gått til innkjøp av en AL-KO gressklipper. Det tok meg ganske lang tid å bestemme meg for hvilken jeg skulle velge, men etter mye fram og tilbake fant jeg ut at en AL-KO var det som passet best. Så nå gleder jeg meg til sommeren slik at jeg kan få testet den ut skikkelig. Det er flere fra helikopterklubben som bruker samme merke, og med deres gode erfaringer, er jeg trygg på at det var et godt valg.

Som jeg har snakket om tidligere så har jeg satt opp en egen fotballbane i hagen, og her spiller jeg og en kompisgjeng et par ganger i måneden. Det er en fin blanding av sosial omgang og trening. Så framover er det i hvert fall ingen som kan klage på at gresset ikke blir godt nok ivaretatt og klippet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *