Reparasjon av helikopteret

På torsdag hadde jeg problemer med å starte helikopteret. Dett førte til at jeg måtte gjennomføre en stor reparasjonsjobb.

Et helikopter er en komplisert maskin som noen ganger trenger vedlikehold. Da er det godt å selv ha kunnskapen til å utføre arbeidet.

For det koster nemlig store penger om man skal få noen andre til å fikse på helikopteret. Da må man kontakte et spesialverksted med utdannede mekanikere. Det er ikke spesielt hard konkurranse i denne bransjen, og de kan derfor ta den pris de ønsker. Da blir det fort dyrt om det er snakk om en stor reparasjon. Selv har jeg lenge drevet med denne typen ting selv som en hobby. Dette innebærer at jeg kan ordne det meste på egenhånd.

Likevel var det mye arbeid denne gangen. Jeg måtte gå inn i motoren og skifte ut enkelte deler for å få i gang helikopteret igjen. Dette tar gjerne ganske mange timer. Til slutt fikk jeg heldigvis orden på motoren igjen. Da var det bare å starte maskinen, og teste helikopteret i luften. Etter noen minutter kunne jeg lande igjen, og konstatere at alt fungerte perfekt.

Det er mange utfordringer ved å eie helikopter. Om du skal kjøpe et så bør du uten tvil ta et kurs i reparasjon. Da står du mye bedre rustet til å håndtere problemene når de dukker opp. Det er ingen tvil om at et helikopter før eller senere trenger vedlikehold.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *